Vi har sammensat et rådgivningskoncept med en løsning tilpasset netop jeres udgangspunkt og ambitionsniveau

Det kan f.eks. være:

Det er vigtigt at afklare, hvad der forståes med bæredygtighed og hvad der er vigtigt for jeres køkken. Handler det om at arbejde med FNs verdensmål? Økologi? CO2-reduktion eller andre klimatiltag?

Med en bæredygtig strategi vil I ikke bare opleve, at det er noget jeres gæster vil sætte pris på og vil betale for. Jeres personale vil også få en større faglig stolthed og arbejdsglæde, når de skal arbejde efter et fælles mål og strategi.

Vi ved det, fordi vi har mange års erfaring med at drive forandringsprocesser i både private og offentlige køkkener. Vi hjælper med at tage de første skridt, komme videre og komme sikkert i mål. Vi gør det i et tæt samarbejde med jer og med forståelse for jeres forretning, jeres drømme og ambitioner.

Vi begynder en hver opgave med at forstå jeres forretning og finde potentiale for en god løsning.

Gennem en analyse og kortlægning af jeres råvareforbrug, forretningsform, målgruppe og ambitioner kan vi præcisere, hvilket potentiale det konkrete køkken eller koncept har for at udvikles i en mere bæredygtig retning ift. klima, økologi og verdensmål

Vi er godkendt som rådgivere under CLEAN Green Plan Region Sjælland, hvor du som virksomhed kan få tilskud til udarbejdelse af en grøn forretningsplan

Kontakt Marie Merrald for mere information om mulighederne

Hvis man blot skifter sine råvarer ud til økologiske alternativer, vil det typisk betyde en stigning i driftsbudgettet. Vi kan bistå med en anden tilgang, hvor den økologiske andel af råvarer øges uden at det koster mere.

Vi har mange års erfaring med en metodisk tilgang med respekt for virkeligheden og med fokus på hele køkkendriften. Vi tilbyder et fast forløb for forandringsprocessen, og tilpasser altid processen til det enkelte køkken. Udover gladere spisende, resulterer vores tilgang i:

Vi samarbejder med køkkener, større virksomheder og kommuner.

Når potentiale og ambition er på plads, kan vi sikre implementering gennem målrettede forløb til både ledelse og køkkenpersonale.

Vi udvikler og tilrettelægger de forløb, som er nødvendige for at sikre en forandring og nå de målsætninger, som er formuleret for forretningen. Vi måler og vejer både før og efter, så resultaterne bliver tydelige.