DET KRÆVER ET FÆLLES MÅL

Kantinen er virkelig det sted, vi kan minimere vores CO2 udledning. Frokosten i traditionel kantine for 200 medarbejdere belaster typisk miljøet med ca. 53 tons CO2 hvert år. Ved at justere menu og indkøb kan I nemt reducere udledningen med 50%. Det svarer til udledningen af næsten 1.900.000 km i tog, over 160.000 km i bil og 90.000 km i fly. 

Men tal er taknemmelige – traditioner er til gengæld svære at ændre, hvis vi ikke er enige om målet. Derfor er det vigtigt at afklare, hvad der forstås med bæredygtighed og hvad der er vigtigt for jeres køkken. Handler det om at arbejde med FNs verdensmål? Økologi? CO2-reduktion eller andre klimatiltag?

Sammen udarbejder vi en bæredygtig strategi og en køreplan. I vil opleve, at jeres gæster sætter pris på forandringen. Jeres personale vil også få en større faglig stolthed og arbejdsglæde, når de skal arbejde efter et fælles mål. 

Samarbejdspartnere