Om


Changing Food vil med sin mangeårige erfaring indenfor omlægning og innovative partnerskaber mellem køkkener, fødevareproducenter, grossister samt kommunale og regionale organisationer medvirke til udvikling af nye metoder til måling og forandring af fremtidens bæredygtige køkkendrift.

Fødevarepolitisk direktør

M: +45 2579 1410
@ line@changingfood.dk

Med ekspertise i fødevaresystemer og på baggrund af mange års samarbejde med centrale aktører har Line Rise Nielsen en grundlæggende vision om at de måltider, der serveres fra professionelle køkkener er en drivkraft til at skabe et bæredygtigt fødevaresystem og et tæt og holdbart forhold mellem byer og deres opland.

Line har en kandidatgrad i statskundskab, mange års erfaring som projektleder, blandt andet for udvikling og implementering af EAT skolemad i Københavns Kommune, samt 5 års erfaring som selvstændig rådgiver

Forandringsledelse, konceptudvikling og
klimarådgivning indenfor foodservice

M: +45 4090 9108
@ pia@changingfood.dk

Pia har en helt central rolle, når det handler om at udvikle og implementere madkoncepter med fokus på bæredygtighed, ernæring og høj kulinarisk kvalitet. Det drejer sig eks. om koncepter for blandt andre Københavns Kommune og FN City, som netop har startet en rejse, hvor alle deres kantiner skal leve op til verdensmålene. Pia er tidligere køkkenchef, har en PBA i ernæring og sundhed og 11 års erfaring som konceptudvikler og  projektleder i Københavns Madhus

Fødevareteknisk analyse og
procesrådgivning

M: +45 2670 5495
@ marie@changingfood.dk

Marie er en højt kvalificeret analytiker inden for projektøkonomi, fødevareindkøb, ernæring og andre køkkendata, der er nødvendige for at udvikle forskellige baselines i alle køkkentyper. Som fødevareteknolog og PBA i ernæring og sundhed har Marie en bred viden om både planlægning og produktion af bæredygtig mad. Marie er desuden en erfaren proces- og projektleder.