Changing Food

Copenhagen Food System Centre

Der gemmer sig et kæmpe potentiale for CO2-reduktioner på tallerkenerne. Et potentiale, der har positivt effekt på klima og image – og som vi garanterer giver øget trivsel og tilfredshed.

Changing Food er en praksisorienteret rådgivningsvirksomhed, der har specialiseret sig i at hjælpe professionelle køkkener med en bæredygtig omlægning. Uden at det koster ekstra på driftsbudgettet.

Vi har mange års erfaring med at hjælpe professionelle køkkener og virksomheder, der ønsker en bæredygtig forandring.

Vi hjælper med at tage de første skridt, finde retningen, komme videre og komme helt i mål

Vi rådgiver inden for udbud af kantiner og forpagtningsaftaler.

Vi har fokus på at styrke virksomhedens CSR-profil og sikre at kantinen eller cafén bidrager positivt til det samlede CO2-regnskab

Vi samarbejder med en lang række partnere, der deler vores ambtion om et mere bæredygtigt fødevaresystem

Vi deler også gerne vores erfaringer og viden om klima og fødevaresystemer, økologi og , blandt andet fra vores deltagelse som Lab Leader i Foodshift 2030